Услуги

1. Керемиди

Какво трябва да обмислите, когато избирате керемиди, защото различните типове си имат своите предимства и недостатъци. Отлични покривни решения за вашия дом.

Услуги

2. Кухни

Вградени кухни по проект и с индивидуални размери от ПДЧ, МДФ и масив. Производство и монтаж на кухни за уютен дом, с гарантирано качество, модерен дизайн и добри цени.

3. Хамали

Преместване на дома и офиса в София и страната с Hamali.BG. Хамалски услуги и опаковане на вещи на добри цени от професионалисти.

4. Кърти Чисти Извозва

Всичко свързано с кърти, чисти и извозва е тежка работа, за която са необходими умения и опит. Къртенето е отговорност, дейност изискваща професионализъм и в най-екстремните ситуации.

5. Озеленяване

В случай, че се нуждаете от професионално озеленяване и целогодишна поддръжка на зелени площи. Още доставка на растения и озеленяване на вашия дом и офис.

6. Почистване

Агенция по чистота предлага разнообразни услуги по почистване в София и страната. Част от тях са: почистване на домове, офиси, сгради след ремонт или строителство, ежедневно чистене на сгради.

Боядисване на дома

7. Боядисване

Висококачествено боядисване и бояджийски услуги - важна част от всеки ремонт. Освежете дома си или променете цялостния му облик с малко помощ от професионалисти.

8. Врати

Една врата трябва да имат хубав дизайн и да е на приятна цена. Видове врати на пазара и как да изберем подходящата. Повече информация за гаражните врати. Безспорното предимство на водещия производител и вносител на врати.

9. Окачени тавани

Изключително лесни за изграждане окачените тавани придават свежест на дома и офиса. Монтирането им е лесно, а големият избор на пазара ще удовлетвори всеки вкус.

10. Домоуправител

Поддържането и управлението на сграда не е лесна задача, но всичко това може да бъде спестено. Професионалният домоуправител ще осигури ред и спокойствие за сградата, в която живеете.

Домоуправител

11. Саниране

Със санирането на една сграда се модернизира и повишава стандарта на живот в нея. Научете какво се включва в услугата саниране, как стоят нещата в България и кои са подходящите материали.

12. Климатици

С климатиците пестите енергия и може да ги използвате за охлаждане през лятото или отопление през зимата. Вижте кои са важните неща, когато избирате климатик за дома или офиса.

13. Аларми

Погрижете се за сигурността и спокойствието на дома Ви с подходяща алармена система.

14. Топлоизолация

Изберете сертифицирани материали за изграждане на топлоизолация и специалисти, които да я поставят по точната технология. Осигурете си спокойствие и сигурен резултат.

15. Слънчеви колектори

За да знаете коя соларна система за топла вода да си изберете. Подробна информация за разновидностите на популярните на българския пазар вакуумно-тръбни слънчеви колектори.

16. Сглобяеми къщи

Сглобяемите къщи са евтини и с представителен външен вид. Дървото е най-често материалът, от който са изработени. То именно им придава уют и приветливост. Цялата информация за сглобяемите къщи и тяхното приложение.