Почистване

Агенция за чистота предлага следните услуги по почистване: абонаментно почистване, почистване на домове и офиси, почистване на сгради след строителство, доставка на консумативи, почистване на фасади, сухо пране, почистване на тапицерии и подови настилки.

Почистване

Фирмата за почистване предлага професионално почистване в София на домове, офиси и сгради. Екипът ѝ е с дългогодишен опит - на пазара са от 2002 година. Работят с лекота и прилагат най-ефективните методи за почистване.

Част от техните услуги включват основно почистване на сгради след строителство и на фасади. Имат отличен опит и работят в срок.

Предлагат на своите клиенти в София и ежедневно и абонаментно почистване на офиси, хотели, ресторанти. Осигурена доставка на почистващи препарати и консумативи.

Преди всичко в работа си подхождат индивидуално и след безплатен оглед. Така могат да предложат най-доброто почистване на своите клиенти и перфектни резултати за вашата сграда.

Екипът им от специалисти работи само с екологично чисти продукти одобрени със сертификат, които гарантират идеална чистота. Техниката е професионална от водещи на пазара производители.

Така докато седите удобно в къщи или на работа те почистват перфектно. С услугите ще спестите време и пари, затова доверете им се и ги потърсете сега!

Те сме една от най-старите фирми за почистване в България. Сайтът им стартира през далечната 2002-ра година. Имат невероятен опит в почистването на домове, офиси, прозорци и сгради след строителство.

Работили са хиляди обекти, като са тясно специализирани и имат най-много опит при почистването на цели сгради. Екипът им е само от професионални чистачи и алпинисти.

Може спокойно да им се доверите за всякаква работа, свързана с дейността почистване, като: почистване на домове, почистване на офиси, почистване на фасади, почистване на тавански помещения, почистване на нови сгради след строителство, абонаментно почистване на стъкла на сгради с автовишка и др.

Техните услуги по почистване включват следните дейности, които извършват с екологични почистващи препарати, модерна техника и професионализъм:

  1. Почистване на сгради;
  2. Почистване на фасади;
  3. Почистване на твърди настилки;
  4. Полиране на твърди настилки;
  5. Почистване на прозорци и дограми;
  6. Пране на текстил;
  7. Пране на текстилни подови настилки;
  8. Сухо пране и много др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *