Врати

Представяме ви Doordecor водещ производител и вносител на интериорни врати, блиндирани врати, гаражни и пожароустойчиви врати. Единственият производител на врати в София/България, които имат шумоизолационни свойства от -36db.

Врати

Това е динамично развиваща се компания, с основни дейности производство на интериорни врати, внос и дистрибуция на блиндирани, гаражни и пожароустойчиви врати и електроматериали GEWISS - Италия. Сред клиентите и са множество строителни фирми, инвеститори и крайни клиенти.

Безспорния авторитет на компанията се дължи предимно на професионализма, нестандартния и индивидуален подход към клиентите и динамичността на екипа на Doordecor. Те работят с голям брой специалисти, които периодично обучават с курсове за преквалификация.

Служителите, работещи за тях са предимно млади, високо образовани и амбициозни хора, които в духа на фирмата се стремят да предложат на клиентите си не само стоки и услуги, но и цялостни решения, съобразени с конкретните изисквания и дадености.

Основната цел е да предложат разнообразие от врати с красив дизайн и на достъпни цени. Винаги се стараят да задоволят нуждите на всички свои клиенти. Работят качествено и спазват поетите ангажименти в срок, защото разполагат с отличен екип и производствена база.

Видове врати на пазара

Преди да решите каква врата ще изберете за своя дом е хубаво да направите проучване, тъй като на пазара съществуват голям брой и различни по вид врати. Изборът е голям - различен дизайн, материал, модели, детайли и т.н. Преди всичко изборът зависи от вашия вкус, от самата къща или апартамент и от определения от вас бюджет.

В зависимост от материала, от който са изработени има 3 вида врати:

Дървени врати - един от най-популярните материали за входна врата, класически вариант и прекрасен изглед. Различни видове врати, в зависимост от дървения материал.

Метални врати - издръжливи на пожар, не изолират къщата - металът е проводник и на топлина и на студ.

Врати от алуминиева дограма - много по-леки от металните, отварят се и се затварят лесно, с минимално усилие. Подходящи за магазини, заведения, но и за дома.

Избор на гаражна врата

Почти всички домове имат гараж - сигурно място, в което да държите колата или излишните си вещи. Ако търсите нова врата за гаража си, то със сигурност на пазара ще откриете голямо разнообразие и различни стилове.

Чудесен избор са автоматичните гаражни врати - не искат голяма поддръжка и са лесни за употреба, особено в дъждовно време. Отново има различни материали - метал, дърво и др.

Може би искате да изберете гаражна врата бързо и най-вече на добра цена. Все пак имайте предвид, че съществуват голям брой гаражни врати, от които може да изберете. Затова по-добре не бързайте. Избраната гаражна врата може да притежава и трите качества едновременно - да бъде удобна, красива на външен вид и на достъпна цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *