Керемиди

В наши дни на пазара се предлагат различни видове керемиди. Може да откриете керамични керемиди, полимерни керемиди, метални керемиди, битумни керемиди, фиброциментови керемиди и много други. Всеки вид има своите предимства и недостатъци.

Керемиди

Когато купувате керемиди трябва да се съобразите с плюсовете и минусите, а също така и с фактори като цена, цвят, форма, марка и място на производство. Това е необходимо, за да се гарантира, че няма да имате проблеми с покрива. Важни фактори са тегло, удароустойчивост, устойчивост на атмосферни влияния (слънце и UV лъчи, градушка, дъжд), трудност на монтиране.

Качествените керемиди гарантират дълъг срок на използване и модерен вид на вашата къща. Те са лесни за монтиране и леки за пренасяне. Тези керемиди са здрави и устойчиви на външни климатични промени. Ето защо да изберете най-добрите керемиди, които да отговарят на тези критерии, е важна задача.

Истинската керемида трябва да издържа на скоковете на човек с нормално тегло, когато е поставена на две тухли. В днешно време се налагат чести интервенции по покривите, свързани с почистване, поставяне на соларни панели и други, при които керемидите са поставени на изпитание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *