Хлебарките – ние ги унищожаваме, вие ги храните

Не храни хлебарките

Специалистите по обезвреждане на хлебарки могат да направят всичко възможно, за да ги изтребят и след това да предотвратят появата им, но не забравяйте, че голяма част от отговорността за предотвратяване на следваща поява е във ваши ръце.

Запомнете: Когато имате хлебарки вкъщи, най-често нещо във вашите действия е допринесло за появата им. Можете да поканите хлебарките по съвсем лесен начин, трябва просто да оставите храна, трохи или боклучета някъде из дома си на открито място. Дори само да си направите сандвич и да забравите след това да почистите след себе си може да се окаже предпоставка за наличие на хлебарки.

За да избегнете появата на хлебарки, най-важното е да ограничите храната за тях. Поставете всички хранителни продукти в пластмасови кутии или в буркани и ги затваряйте добре. Всеки остатък от пакетчета чипс, солети и други подобни изделия трябва да се запечатва добре. Ако е необходимо поставете храната във втори плик, за да сте сигурни, че е затворена добре.

Ако имате домашни любимци, веднага щом се нахранят измийте паничките им, а не ги оставяйте с остатъци от храна, които в последствие изсъхват и се превръщат от храна за домашните ви любимци в такава за хлебарките.

Хлебарките обожават боклука. Не оставяйте кошчетата за боклук в дома си открити и ги сменяйте често. Колкото и невероятно да звучи, разлятата вода също привлича хлебарки. Забърсвайте мокрите повърхности, не оставяйте мивката си пълна с вода.

Когато един път с помощта на специалисти по унищожаване на хлебарки се отървете от тях в помещенията си, поддържайте добра хигиена и използвайте пестициди и репеленти поне веднъж годишно. Препоръчително е да се обръщате към професионална фирма за борба против хлебарки, за сте сигурни, че битката ще завърши с победа за вашите помещения.

Хлебарките са напаст, от която ние можем да ви избавим ефикасно и професионално. Потърсете ни, за да унищожим всякакви бълхи, хлебарки, дървеници и др. във вашите помещения. Ние сме фирма Инсекта Миланови, работим професионално и имаме всички необходими лицензи.

споделяне в социални мрежи

Публикувано в Ремонти. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *