Кърти Чисти Извозва

Kyrti.com е специализирана фирма, развиваща се непрекъснато в занаята на услугите по къртене. Фирмата предлага целия цикъл от къртачни услуги (кърти, чисти, извозва) в град София и в някои от големите градове в държавата. Сдружението ни борави с широк набор от къртачна техника, с която успешно се справяме с предизвикателствата за къртене и пробиване.

Кърти

Работим с богат набор машини за къртене и няколко вида камиони за извозване на отпадъци след почистване. Kyrti.com кърти с най-съвременни машини и скъпо оборудване от Bosch. Правим всичко възможно да поддържаме инструментариумът ни от машини за къртене и извозване в тенденция с общоприетите стандарти и изисквания на Европейския съюз. Зачитаме и стандартите за безопасност на трудещите се наши къртачи и работници.

Момчетата, които работят за нашата фирма са доказани специалисти с богат опит в къртачните услуги. Всички наши работници са социално и здравно осигурени и фирмата поема всички видове застраховки. Момчетата ни са квалифицирани за къртене и разрушаване в специфични ситуации, на места с трудна достъпност и в екстремни условия.

Поради това ние от Kyrti.com София можем да се преборим с всяко едно предизвикателство свързано с дейностите: "кърти чисти извозва", демонтаж на всякакви конструкции и всичко друго, което има общо с къртачните услуги. Ние сме вероятно първата и най-опитната фирма за къртачни услуги в нашата страна. Може да се разчита на нас! Обадете ни се сега!

Очакваме Ви на нашият фирмен сайт!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.