Кърти Чисти Извозва

Kyrti.com е специализирана фирма, развиваща се непрекъснато в занаята на услугите по къртене. Фирмата предлага целия цикъл от къртачни услуги (кърти, чисти, извозва) в град София и в някои от големите градове в държавата. Сдружението ни борави с широк набор от къртачна техника, с която успешно се справяме с предизвикателствата за къртене и пробиване.

Кърти

Работим с богат набор машини за къртене и няколко вида камиони за извозване на отпадъци след почистване. Kyrti.com кърти с най-съвременни машини и скъпо оборудване от Bosch. Правим всичко възможно да поддържаме инструментариумът ни от машини за къртене и извозване в тенденция с общоприетите стандарти и изисквания на Европейския съюз. Зачитаме и стандартите за безопасност на трудещите се наши къртачи и работници.

Момчетата, които работят за нашата фирма са доказани специалисти с богат опит в къртачните услуги. Всички наши работници са социално и здравно осигурени и фирмата поема всички видове застраховки. Момчетата ни са квалифицирани за къртене и разрушаване в специфични ситуации, на места с трудна достъпност и в екстремни условия.

Поради това ние от Kyrti.com София можем да се преборим с всяко едно предизвикателство свързано с дейностите: "кърти чисти извозва", демонтаж на всякакви конструкции и всичко друго, което има общо с къртачните услуги. Ние сме вероятно първата и най-опитната фирма за къртачни услуги в нашата страна. Може да се разчита на нас! Обадете ни се сега!

Очакваме Ви на нашият фирмен сайт!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *