Пространството при декорация на стени

Декорацията e вид изкуство за украсяване. Произходът на думата е латински - decoro. Творбите на това изкуство имат предимно битово и естетическо предназначение. В сферата на декорацията влизат разнообразни предмети и творби. Днес ще се фокусираме върху предметите, декориращи стени.

3D пано за стена

Това най-често са картини, пана и фотографии. Необходимо е вземане на правилно решение, което освен да е подходящо за вашата стая, стена и интериор, трябва да носи естетическа наслада. Изборът на декорация не е лесно решение, но ще ви дадем няколко съвета за постигането на добри резултати при декорация на стени.

Първото, с което трябва да се съобразите е пространството в самата стая.

Ако стаята е прекалено тясна и с малко пространство решението е картина или пано. Много интересен и модерен вариант е поставянето на 3D пано с малки размери. То има много предимства - оригинално е, сякаш оживява на стената и създава удовлетворяващ завършек на стаята ви.

Друг иновативен вариант са фото-картините. За по-малка стая се спрете на тези с оптически илюзии. Може да намерите най-вдъхновяващите фото-картини и 3D пана за стена в 1001kartini.

Ако стаята е с много широки стени и високи тавани, това не е проблем. Точно тук може да развихрите въображението си и да демонстрирате своята креативност. Стени, които са с големи размери, могат да се коригират с тапети в зелени цветове и изобразена растителност.

Така осъществявате оптическа илюзия и намалявате размера на стената. Може да се използват и големи шкафове или библиотеки. За по-романтичните може да се намери друго решение – фотографии.

Съберете любимите си снимки, изпечатайте ги в различни размери и ги поставете на стената. Така всички ще им се наслаждават, вместо да стоят във фотоапарата.

Уверете се, че сте ги закачили стабилно, за да не останете неприятно изненадани и за да не се стига до инциденти. Изберете леки рамки и поставете снимките по-високо от обичайното, за да не се свалят непрекъснато.

социални мрежи

Публикувано в Ремонти с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *