Товарачна техника: Hitachi ZW95

Ако искате да закупите качествени товарачи заложете на големия потенциал на Hitachi и новите модели, които ще предложат най-висока производителност при работа на обекти. Днес решихме да представим ZW95 от серията колесни челни товарачи, които със сигурност ще задоволят и най-големите ви изисквания.

Hitachi-ZW95

Hitachi ZW95 притежава мощен двигател 53.1 kW и обем на кофата 0.9/1.2 м3. Работното тегло на строителната машина е 6 280 кг. А максимално развитата скорост 20.0 km/h. Този колесен товарач е и един от най-предпочитаните модели към днешни дни не само заради безбройните си полезни функции, ами и поради достъпната си цена.

Допълнителните характеристики, към които вероятно имате интерес са широчината на гумите, която е 1 885 mm. и височината 2 575 mm. Силата на разрушаване бива 54.0 kN като това са само част от най-важните неща, които ще откриете, ако решите да закупите товарача на Hitachi.

При направените тестове строителната машина илюстрира най-добри показатели в аспект двигател, икономичност и коефициент на полезно действие. Не малко български компании днес използват товарача за сериозни ангажименти по обекти и задачи. Техническата поддръжка на ZW95 е лесно достъпна, тъй като може да намерите достатъчно качествени части за модела на широкия пазар.

В случай, че се интересувате от добра сделка за покупка на колесен челен товарач, то модела на Hitachi ще задоволи нуждата ви за мощ, полезно действие и успешна работа. Марката машини е известна и със своите багери намиращи приложение в съвременното строителство.

Извод

Цената на машината е много добра и поради този факт все повече компании се интересуват именно от този модел. Можем да заключим, че това е една добра инвестиция, която ще може да възвърнете с времето. Ако пък ви трябва по-голям клас машина то запознайте се и с останалите товарачи от популярната серия на Hitachi, като сме напълно убедени, че ще намерите точно, това което ви трябва.

бутон за социални мрежи

Публикувано в Ремонти с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *