Бамбук за уплътнение на терасата

Ако терасата Ви е оградена с решетки, сигурно имате проблем не само с въздушните течения, но и с вниманието на минувачи и съседи. Не е нужно да правите излишни ремонти и промени.

Това може да се промени лесно, като си направите сами защита на терасата от пълзящи растения, бамбукови (върбови) рогозки или от плат от сенник.

Предлагаме Ви да го постигнете лесно с бамбукови рогозки.

бамбукова рогозка

Необходими са Ви бамбукови рогозки или върбови клонки на ролка с размерите, които са ви необходими за терасата (във втория случай ви трябва и здрава връв, с която да привържете пръчките), градинска ножица, клещи резачка за хартия, линия.

За да стане подходяща за Вашия балкон отрежете от височината на бамбуковата рогозка, колкото е необходимо. Преди да започнете работа с градинарската ножица, начертайте с молив линия, по която да режете правилно.

Определете височината, на която да привържете здраво рогозките към ребрата на терасата. Нека бъдат на отстояние 4 см от пода на терасата, за да не остават във вода, която евентуално би се събирала на терасата при дъжд. След това привържете здраво рогозката.

Уплътнението на терасата се връзва отлично с плетени стол и масичка.

Вече може да изпиете сутрешното си кафе на открито, у дома, в уютна и приятна обстановка, скрити от любопитни погледи.

споделяне на връзка

Публикувано в Ремонти с етикети , , , , , . Постоянна връзка.

2 отговора към Бамбук за уплътнение на терасата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *