Мебели за новия дом

Предстои ли да влезете в ново жилище, не се колебайте, а изберете най-необходимите и практични мебели. При това не е необходимо да са нови, с малък ремонт - лак, боя и пъстра дамаска те ще изглеждат като току-що излезли от магазина. За кухнята е правоъгълна маса с бук. Добре е да е на колелца, за да може да я премествате по-лесно. Столовете са тапицирани в оранжево и жълто.

мебели, с малък ремонт

Кътът за почивка нека бъде в нежен пастелен тон с място за двама и две малки кръгли масички. Те са с три метални крака и прозрачни плотове в наситено зелено и синьо.

Свикнали ли сте да полягат, тогава не се лишавайте от мека и удобна кушетка. Тя е в небесно синьо или млечно жълто. Отгоре метнете бяло одеяло, може и голям вълнен шал с дълги ресни.

За разнообразие, а и против насекоми, на вратата на терасата, поставете прозрачна декоративна рогозка. Тя може да е от мъниста или топчета.

За да поддържате по-лесно дивана в хола, ушийте му калъф от мека материя - памук и полиестер. Тя е с весел десен - стилизирани цветя и слънца, греещи карета. Не забравяйте за възглавниците. Те са в цветовете на дамаската. Две по-големи стоят на пода една върху друга.

Във всяка стая може да имате кът за работа. Плотът на масата е сгъваем, а полиците от метал.

Пространствата ще разделите с дървена етажерка без гръб на колелца.

Не пренебрегвайте дребните детайли:

  • Големите джобове от плат, закрепени на стойка, са по-практични от обемния кош за пране.
  • По-високата кашпа, малко буренце, делва или поцинкована кофа с цветя е подходяща за всяко помещение и създава уют като в градина.
  • Сгъваемите столове и маси са не само за терасата, а и за антрето и кухнята.

бутон за споделяне

Публикувано в Ремонти с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *