Фън Шуй за вашия дом или офис

Фън Шуй е китайска система, по средата между науката и изкуството и изучава принципите на хармония в пространството, космическия кръговрат на енергията и нейното влияние на здравето и късмета на хората.

фън шуй

В основата лежи учението на жизнената енергия Ци, която пронизва всички организми и предмети и която може като да помогне, така и да навреди.

Човек се намира под постоянно въздействие на тази енергия и Фън Шуй се занимава с препоръки за това, по какъв начин е най-добре да бъде ориентиран домът, да се избере квартира или офис, какво да е вътрешното планиране и интериор, за да може Ци да оказва положително въздействие.

Фън Шуй отчита свойството на предметите да бъдат обемни резонатори и по този начин да влияят върху късмета и да помагат за моделирането на желани събития.

Фън Шуй е ключ към разбиране на диалога между човек и природа на равнище взаимодействие на енергиите.

А целта на Фън Шуй съвпада с целта на повечето от нас – да се създаде хармония както вътре у нас, така и с обкръжаващия ни свят.

В широк смисъл Фън Шуй ни помага да намерим най-добре мястото си във Вселената и може да се каже, че Фън Шуй ни помага да свържем материята и духа в една обединена теория.

Темата Фън Шуй стана модерна в последните години и пазарът бързо беше залян с огромно количество литература по въпроса.

Но както винаги се оказва – многото думи помагат повече да се скрие и удави истината. Затова на заинтересованите препоръчваме книгата "С тази книга ще спечелите пари" на Андрей Левшинов. Проверена е и сме сигурни, че ще ви е от полза!

бутони към социални мрежи

Публикувано в Ремонти с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *