Почистване след ремонт и строителство

В тази статия ще представим агенция за професионално почистване на нови сгради след строителство, домове, офиси, бизнес и индустриални сгради.

На пазара сме вече повече от седем години и сме се утвърдили като водеща фирма за почистване в страната. Притежаваме и първия и най-стар сайт за почистване в България. Сайтът ни е много добре представен в Българския Интернет и търсачките.

Почистването на апартаменти и къщи след ремонт и строителство е само една от многото услуги, която предлага нашата фирма. С течение на времето и опитът, който натрупахме при работата си по най-различни обекти, фирмата ни започна постепенно да се налага на пазара на този род услуги, като абсолютен лидер.

почистване

Няколко са ключовите елементи, които ни отличават от конкуренцията, когато става дума за почистване на апартаменти и офиси: опит, експедитивност, резервираност и не на последно място - цени.

Опит. Нашият персонал се занимава с почистване на апартаменти, къщи, вили и изобщо частни домове от години! Считаме, че опита, който успяхме да натрупаме през това време, е първото нещо, което отличава нашата фирма, от всички останали в този бранш. Всички новопостъпили работници при нас преминават през задължителен тримесечен курс на обучение. Само благодарение на добрата подготовка на персонала, можем да бъдем сигурни, че почистването ще бъде извършено професионално и на ниво задоволяващо клиента.

Експедитивност. За много клиенти времето е пари. Нашата задача е да почистим качествено вашия апартамент, спазвайки обявените срокове. Тук старата българска поговорка: "Бързата работа, срам за майстора" не важи. Ние пристигаме в уговорения час, екипът свършва своята работа навреме и си заминава в уговорения час. Когато става въпрос за вашето време, компромиси не могат да се правят.

Резервираност. Не всеки клиент би желал чужди хора да влизат в апартамента или къщата му. Ние идваме, за да почистим професионално. Нашите екипи не се заглеждат по семейните снимки и не отварят хладилника. Работниците са абсолютни професионалисти и веднъж пристигнали на обекта, знаят отлично задълженията си. Абсолютен приоритет на фирмата е максималната резервираност.

Цени. Фирмата се е загърбила с нелеката задача да осигури професионално и качествено почистване на апартаменти и къщи на ниски цени. Предпочитаме дългосрочни взаимоотношения с клиентите, отколкото случайни клиенти. Нашият персонал ще изготви персонализирана оферта, напълно съобразена с изискванията на клиента и специфичните особености на обекта.

Ако се интересувате от новини и съвети за почистване, може да следите нашия блог за почистване.

бутони към социални мрежи

Публикувано в Ремонти с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *