Повече пространство в малкото антре

В случай, че нямате свободно място в антрето, но искате да избегнете излишно къртене и ремонти, ще ви предложим две аранжировки на малки антрета. Те създават впечатление за пространство и същевременно са модерни и необичайни решения в обзавеждането.

антре, закачалка

Първото ни предложение е да разположите странични единични закачалки на порт мантото (шкафът в антрето) на височина около 210 см. Така има възможност да окачвате костюми, палта и други дрехи, които не трябва да се мачкат. Освен това ще остане достатъчно място за малко шкафче за телефон или за саксия или ваза с цвете, което ще освежи обстановката.

Второто ни предложение е спираловидна закачалка. Тя е едновременно практична и красива - поема много дрехи и заедно с това създават усещане за подреденост. Стандартната височина е около 180 см.

Възползвайте се от съществуващите на нашия пазар различни практични и оригинални решения. Използвайте някоя от тези идеи и превърнете антрето си в най-добрата визитна картичка на целия дом. Дори и с малки размери, антрето ви може да изглежда шик и най-важното да побира всичко необходимо.

споделяне в социални мрежи

Публикувано в Ремонти с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *