Добре дошли в нашия сайт за ремонти

Здравейте!

Този сайт за ремонти съществува, защото случайно имахме възможността да го вземем на търг. Домейнът много ни хареса и е единствения хубав домейн за ремонти, освен remonti.com . Този последният е собственост на чужденци (явно на китайски означава нещо) и нямаме шанс да го имаме.

Но .info-то е при нас и това ни радва. Ще оставим името да отлежава в Интернет и един ден тук ще се роди сайт на фирма за ремонти или информационен сайт по темата с ремонтите. Търсенето на подобни услуги е много голямо и смятаме, че това място има бъдеще!

Ако Вие сте предприемач и се занимавате с ремонти и/или строителство, свържете се с нас и ще обсъдим евентуално сътрудничество. Освен хубавото име, можем да предложим и позициите му в Интернет. Ние сме форма за уеб дизайн, но сътрудничим и с фирма за SEO оптимизация Cloxy.

Може да сте първи в Гугъл при търсене на ремонти. Особено с такъв хубав домейн - той ще помогне много за подобно класиране, защото на български се транслитерира "ремонти", което търсят хората, нуждаещи се от подобни услуги. Дори ще се класира и за "ремонт". Ще се радвам бързо да развием това място!

За контакти: office[a]cloxy.com

социални бутони

Публикувано в Ремонти с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *